Jornades de política cultural a Ciutadella

El passat cap de setmana (24 i 25 d’abril) es van celebrar a Ciutadella unes Jornades de política cultural organitzades pel Cercle Artístic, MAC i Obra Cultural Balear. La conferència de divendres a càrrec d’Oriol Barba va ser molt interessant i enriquidora així com el debat posterior. No menys interessant va ser l’itinerari guiat pels equipaments culturals del municipi , en el qual vam poder conèixer de primera mà no tan sols quins són els equipaments culturals sinó les seves mancances.

El PSM Més per Menorca, va estar present en aquests actes.

  

També, el PSM Més per Menorca va participar al debat de política cultural amb els candidats a l’alcaldia de Ciutadella, de dissabte capvespre, en el qual vam poder deixar molt clara quina és l’aposta que el PSM farà, fa i ha fet per la cultura a Ciutadella. (Podeu veure’n dos exemples en els vídeos següents).




Al principi d’aquest debat, se’ns va lliurar un Document de compromís entorn la cultura per a la legislatura 2015-2019 que van redactar les entitats organitzadores de les jornades, en el qual demanaven als representants dels partits polítics que es presenten a les properes eleccions municipals que es comprometin amb la cultura i en la llengua catalana. El PSM Més per Menorca signarà aquest compromís.

Des del PSM Més per Menorca volem agrair que ens hagin convidat a participar en aquestes jornades i volem felicitar a les entitats organitzadores per haver-les fetes possibles. Jornades d’aquest tipus s’haurien de repetir i no tan sols xerrant de cultura sinó de molts altres temes d’interès per municipi. Gràcies Cercle Artístic, MAC i Obra Cultural Balear.