Acord pel canvi a Ciutadella

Dijous 11 de juny l'assemblea de PSM Més per Menorca de Ciutadella va ratificat el document amb les bases per conformar el govern de canvi a l'Ajuntament de Ciutadella amb PSOE i Gent x Ciutadella. Aquest acord suposa per a Ciutadella la possibilitat de tenir un govern estable amb tretze regidors i que ha de permetre que el proper dissabte 13 Joana Gomila sigui la batllessa de Ciutadella.

Document d'acord pel canvi a Ciutadella

Divendres 12 de juny, a les 12h al Bastió des Governador de l'Ajuntament de Ciutadella na Joana Gomila (PSM Més per Menorca), na Noemi Camps (PSOE) i na Nati Benejam (Gent x Ciutadella) van fer una roda de premsa per informar sobre l'acord de govern arribat entre les tres formacions i per informar de com han anat totes les reunions mantingudes entre les tres formacions durant les últimes tres setmanes per tal de poder arribar a aquest acord.

Com a principals punts d'acord entre les tres formacions hi ha la nova forma de governar fent feina en equip i prioritzant la feina orientada a millorar la qualitat de vida de les persones i donar resposta a totes les seves necessitats. Per part de les tres formacions s'ha posat de manifest la necessitat de garantir i potenciar la participació ciutadana així com augmentar i millorar la transparència. El document d'acord pel canvi a Ciutadella és un document de compromís amb la ciutadania que garanteix el compliment de les principals línies programàtiques de les tres formacions que firmen aquest acord.

A part de la forma de gestionar, l'acord pel canvia a Ciutadella també persegueix poder fer una gestió més eficient de tots els recursos i per això s'ha fet una remodelació de l’organigrama municipal, per a que es pugui treballar de forma transversal i amb constant coordinació. Consideram que és bàsic poder fer feina amb un equip sòlid i estable que garanteixi una bona governabilitat a l'Ajuntament de Ciutadella.

Nou organigrama de l'Ajuntament de Ciutadella